По време на пилотното издание на Tech Fest в Университета

...
По време на пилотното издание на Tech Fest в Университета
Коментари Харесай

Англичани представят волана на бъдещето

По време на пилотното издание на Tech Fest в Университета по изкуствата в Лондон, Jaguar Land Rover ще показа своето виждане във връзка с автомобилния волан на бъдещето, оповестява Auto-Press.

Разработката на Jaguar Land Rover се назовава Sayer и от компанията дават обещание, че тя ще бъде част от напълно новата ѝ концептуална разработка Jaguar ‘FUTURE-TYPE`, която ще показва вижданията на компанията за автомобилната подвижност за 2040 година и по-далечното бъдеще.

Основната идея на Sayer, кръстен на един от най-известните дизайнери на Jaguar- Малкълм Сойер, е тази, че той ще бъде единствената част от автомобила, която клиентът в действителност ще има в един свят на споделен и самостоятелен авто превоз. В взаимозависимост от потребителските желания и условия, високотехнологичният детайл ще бъде в положение да призове подобаващия автомобил в точното време, с цел да отговори на упованията на клиента.

От Jaguar Land Rover разясняват, че Sayer е първия в света AI (Artificial Intelligence) волан с гласово ръководство, който паралелно с останалите си функционалности, е в положение да прави оценка на маршрута на идното пътешестване и на нейна база да предложи част от маршрута, в който ръководството на транспортното средство да остане напълно под контрола на лидера за достигането на в допълнение наслаждение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР