По време на първата конференция за разработчици на OpenAI, DevDay,

...
По време на първата конференция за разработчици на OpenAI, DevDay,
Коментари Харесай

Как ChatGPT може да помогне на разработчиците на крипто проекти

По време на първата конференция за разработчици на OpenAI, DevDay, която се организира в Сан Франциско на 6 ноември, се разпростра забележителна смяна в динамичността на изкуствения разсъдък (AI).

На събитието бяха показани пет реформаторски продукта, измежду които ChatGPT-4 Turbo и Custom GPT Models. Тези нововъведения трансформират образа на AI и евентуално насочват бъдещия курс на крипто бранша.

По време на главната тирада Сам Алтман акцентира отдадеността на OpenAI да оформи GPT в леснодостъпен и фундаментален инструмент за създаване на AI артикули. Например, неотдавна показаният модел GPT-3.5 Turbo 4K към този момент предлага понижени цени за входни и изходни токени, което го прави по-икономичен и наличен за разработчиците, целящи да станат пионери на нови планове в региона на криптовалутите .

Новият метод, общопризнат от OpenAI, отразява етапа, напомняща за ранните дни на интернет, като се концентрира върху комфортното за потребителите преживяване и икономическата успеваемост. Предвижда се тази тактика да проправи пътя към бъдещето, в което AI, сходно на интернет, ще се трансформира в необятно публикуван и наличен запас.

Компанията планува сходна траектория за GPT, като планува доста понижаване на бариерите и разноските, свързани с потреблението на AI, като по този метод демократизира достъпа до технологията и предизвиква по-широко присъединяване. Значението на GPT в бранша на криптовалутите е изключително удивително. Персонализираните GPT дават опция даже на хората без механически знания да основават безпроблемно Web3 планове.

Например, човек може бързо да създаде платформа, която насочва потребителите към най-новите крипто airdrop събития.

Необходимо е обаче да се внимава заради склонността на GPT към грешки, както е очебийно в общоприетите отводи от отговорност за евентуални неточности. Въпреки че MyGPT усъвършенства създаването на приложения, насочени към GPT, по-сложните приложения изискват спомагателни функционалности отвън обсега на GPT.

Например консолидираното на потребителски разбори в приложение, основано на GPT, изисква спомагателна техническа разработка. При такива сюжети консолидираното на GPT в съществуващи крипто планове става по-жизнеспособна алтернатива.

DevDay на OpenAI означи началото на нова епоха в доближаването на изкуствения разсъдък и децентрализираните приложения. Напредъкът в AI инструментите като GPT е на път да донесе несравними нововъведения и напредък на крипто пазара, като предлага рентабилни принадлежности, които отстраняват бариерите пред потреблението, както и финансовите бариери.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР