По време на парти сезона можем да си позволим редица

...
По време на парти сезона можем да си позволим редица
Коментари Харесай

Разкошни грим решения за празничните дни

По време на празненство сезона можем да си позволим редица опити с beauty визиите си. Но с цел да бъде един грим въздействащ, напълно не е наложително да е прекомерно мощен. 

Изравнен загар, внимателно скулптуриране на чертите и акцент върху устните или очите – това са рекомендациите на гримьорите този сезон. Те предизвестяват, че агресивното контуриране към този момент е отживялост, до момента в който на респект е огряната кожа с малко искра, подложен на верните места.

Когато приказваме за акцент върху клепачите, най-лесния и бърз метод за постигането му си остава очната линия. Истинска класика в жанра, този вид грим ни оказва помощ да реализираме резултата “съблазнителен взор ”, без да сме експерти. Ако не можете да се справите с опушения грим, колкото и да пробвате, то точно поставената очна линия ще ви помогне да наблегнете очите си с едно придвижване.

 hill

За начало подгответе кожата си за грима, като нанесете основа. Праймърите имат свойството да задържат макиажа за по-дълго време, като в същото време улесняват нанасянето му. За резултат “озарена кожа ” изберете хидратираща база с копринено мека текстура и лек перлен искра. Тъй като желаете лицето ви да резервира естественото си зарево, заменете декор дьо тена с BB крем, който единствено с едно придвижване ще изравни тена на кожата, без резултат маска. Фиксирайте благодарение на матираща пудра и дебела, мека четка, с която да я нанесете с леки придвижвания в Т-зоната. 

 holiday-golden-rose-3

BB крем със SPF 25; Озаряваща база за грим; Пресована пудра; Стик хайлайтър – всичко от Golden Rose

 holiday-golden-rose-2

Продължете с нанасянето на очната линия, като изберете вид, с който ще ви е най-лесно да работите. На пазара ще откриете класическа течна, вид “маркер ” и с гел текстура. Ние предлагаме разновидността “маркер ”, защото с помощта на прецизния писец, нанасянето ще ви се стори като детска игра. Не забравяйте да нанесете серпантина върху миглите, а също по този начин да придадете и малко цвят на лицето си с лек руж върху скулите. Тъй като фокусът пада върху очите, не ви е необходим прекомерно кондензиран цвят върху устните. Достатъчно е да ги наблегнете с прелестен колорит, допълващ цвета на ружа.

 holiday-golden-rose-4

Стик руж; Спирала Wonder Lash x12 Volume; Очна линия Precision Eyeliner; Стик червило звезден искра – всичко от Golden Rose 

Що се отнася до устните, решително можете да заложите на най-горещата наклонност при червилата тази зима – матовият финиш. За тази цел авансово би трябвало да подготвите устните, като употребявате гальовен скраб, който ще в профил мъртвата кожа и ще се оправи с неравностите. Хидратирайте щедро като нанесете еликсир, който да подейства върху напукванията и да подсигурява, че няма да чувствате неприятно изсушаване след цяла вечер носене на червило.

 holiday-golden-rose-5

Този път фокусът не пада върху блясъка на кожата, по тази причина можете да изберете база с непрозрачен финиш. Продължете с покривен декор дьо загар, който ще прикрие петната и белезите, и ще дефинира линията на устните, подчертана в цвят. Разбира се, няма по какъв начин да пропуснете и блясъка върху скулите с равен свършек, който ще ви даде минералната теракота пудра. С едно бързо придвижване от всяка страна на лицето нанесете руж, употребявайки скосена четка.

 holiday-golden-rose-8

Матираща база за грим; Стик декор дьо тен; Минерална теракота пудра; Пресован руж – всичко от Golden Rose

 holiday-golden-rose-6

Подберете колорит червило, който ще отива на тоалета ви и преценете кой вид ще можете да нанесете най-лесно. Матовите нюанси идват под формата на класическо червило, молив и в течен вид, който нанасяте благодарение на четчица. Накрая завършете със наложителната серпантина за красиви пърхащи мигли.

 holiday-golden-rose-7

Дълготрайно течно матово червило; Матово червило-молов; Червило с непрозрачен финиш Velvet Matte; Спирала Infinity Lash – всичко от Golden Rose

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР