По време на парти-изненада за рождения ден на съпруга на

...
По време на парти-изненада за рождения ден на съпруга на
Коментари Харесай

Моделът Елизабет Хърли с рокля на българска дизайнерка /снимки/

По време на парти-изненада за рождения ден на брачна половинка на Елтън Джон – Дейвид Фърниш актрисата и модел Елизабет Хърли се появи с черен дантелен тоалет на дизайнера Невена Николова.
Пред Нова телевизия Невена Николова описа, че дни преди събитието пиар мениджърът на актрисата се е свързал с нея, с молба да подбере подобаващ тоалет за рождения ден. Елизабет Хърли е била впечатлена от работата на българката, защото нейна близка другарка от кралския двор постоянно разчита на роклите на Невена.



„ Аз доста от дълго време можех да желая контакт с Елизабет Хърли посредством моя клиент от аристокрацията на Острова, само че в никакъв случай не е било в стила ми първа да върша контакт. Обичам и оценявам всичките си клиенти, без значение статуса им в обществото и степента им на популярност. Влагам в роклите си цялата си душа и сърце и твърдо имам вяра, че те отиват там където и когато би трябвало ", сподели пред Нова телевизия Невена Николова.
От 18 години Невена Николова облича известните персони на Острова – нейни рокли са били невенъж част от кралски събития като сватбата на Пипа Мидълтън и послендото кралско събитие – сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. В България на усета на Невена се доверява първата дама – Десислава Радева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР