По време на отчета си президентът каза какво всички останали

...
По време на отчета си президентът каза какво всички останали
Коментари Харесай

ГЕРБ с много остра реакция след отчета на Радев, посочиха груба негова грешка!

По време на доклада си президентът сподели какво всички останали са създали и какво не са, до момента в който той е президент, а в реда на нещата е, когато се прави доклад да обърне внимание на своята активност. Увлечен да разяснява нашата работа той не помни да спомене някои неща, сподели Тома Биков по време на брифинг на ГЕРБ.

Той приказва за интернационалната активност. Но огромна част от срещите, които президентът организира бяха с помощта на премиера Борисов, по протокол те се срещнаха и с президента Радев, разяснява Биков.

По отношение на образованието промяната не е единствено увеличение учителските заплати, а към този момент 18 000 деца са върнати в учебно заведение, добави той. Борисов няма виновност, че другите водачи от Европейски Съюз - и Меркел, и Туск, и Таяни, които договарят срещата с Турция, най-сетне и Ердоган, желаят да се срещнат с Борисов, изясни Тома Биков.

Изненадани сме от новата позиция на президента по повод от защитата и че не са увеличени средствата за защита с 2%. По отношение на това че възгледите му съответстват с тези на Българска социалистическа партия това за нас е притеснително. Той би трябвало да бъде равноотдалечен от всички политически сили в противоположен случай той прави груба политическа неточност. Той на практика поддържа претекстовете на Българска социалистическа партия за вота, сподели Биков.

OЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР