„По време на офанзивата, започната по лична заповед на Зеленски,

...
„По време на офанзивата, започната по лична заповед на Зеленски,
Коментари Харесай

Русия: Повече от 1200 украински военни бяха ликвидирани за 24 часа

„ По време на офанзивата, стартирана по персонална заповед на Зеленски, украинската войска претърпя големи загуби в посока Николаев и Кривий Рог, както и в други посоки. „ С ефикасните дейности на съветската войска през миналото денонощие са премахнати 48 танка, 46 бойни машини на пехотата, 37 други бойни бронирани машини, осем пикапа с голямокалибрени картечници и повече от 1200 украински бойци, " сподели пред кореспонденти представителят на съветското министерство на защитата – Игор Конашенков.

По думите му, по време на отблъскването на вражеското нахлуване съветската войска е унищожила отрядите на 128-а специфична планинска десантна бригада на Въоръжените сили на Украйна, която беше трансферирана там от Западна Украйна.

Петима бойци от тази бригада оставиха оръжието си и се предадоха”, сподели Конашенков.

Информацията е още, че съветската войска е ликвидирала повече от 100 бойци от неонацистката групировка " Кракен " и задгранични наемници в региона на Константиновка, в Донецката национална република.

В регион Александровка, Днепропетровска област, съветската войска ликвидира над 200 бойци, в това число 40 задгранични наемници, с високоточно наземно оръжие.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР