По време на общинска сесия в Пловдив, кметът Иван Тотев

...
По време на общинска сесия в Пловдив, кметът Иван Тотев
Коментари Харесай

ГЕРБ в Пловдив приемат предложения за кметове от гражданите

По време на общинска сесия в Пловдив, кметът Иван Тотев съобщи, че одобряват всевъзможни оферти за кмет на града, за районни кметове и за общински съветници - от жители, публични организации и интелектуални кръгове. Последната дума за претендентите за локална власт обаче - ще има изпълнителната комисия и министър председателят, акцентира Тотев.

Пловдив
 © БГНЕС
Процесът за оферти е отворен и локалната организация към този момент се приготвя за изборите. Има два доста сполучливи управнически мандата в Пловдив, счита Тотев, който е водач на локалната конструкция на ГЕРБ. Това се потвърждавало от социологическо изследване, в което 70 % от пловдивчани утвърждават измененията през последните години. За разширение на доверието, обаче има потребността от нови лица, сподели Тотев.
Иван Тотев - кмет на Пловдив: За нас едно ободряване, влизане на „ млада кръв ", „ свежа кръв ", както се изрази министър председателят. Това е нещо, което му е и времето. Така, че ние сега започваме този по този начин развой на асортимент и ще одобряваме предложение, които оферти ще бъдат от всички пловдивчани.
Възможно е след утвърждението на листите в тях да влязат и хора, непознати за обществеността до този миг.
Иван Тотев - кмет на Пловдив: Това значи незабавно че местата за общински съветници не са резервирани за членове на ГЕРБ. То е разследване това. Местата за кметове на региони и за кмет на Пловдив, също не е резервирано за човек от ГЕРБ. Така че процесът ще бъде доста необятен доста отворен и естествено последните решения ще бъдат на изпълнителната комисия.
Имената на претендентите ще станат ясни най-рано в края на август, допусна Иван Тотев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР