По време на обиските в дома на пиарката на Бойко

...
По време на обиските в дома на пиарката на Бойко
Коментари Харесай

Арестът на Борисов и Арнаудова бил за изнудване на Васил Божков |

По време на обиските в дома на пиарката на Бойко Борисов Севделина Арнаудова, която също е задържана, полицията е търсила доказателства за връзката й с някогашния финансов министър Владислав Горанов и с хазартния необут Васил Божков. Това стана ясно от изказване на брачна половинка й Делян Димитров пред бТВ.

Изгнаникът в Дубай преди време разгласи, че е бил изнудван от Борисов и е предавал пари за " такса успокоение " на Севделина Арнаудова и на Владислав Горанов. След ареста на Борисов, Арнаудова и Владислав Горанов нощес Божков разгласи във фейсбук, че това се е случило след сигнала и показанията, които е дал пред Европейската прокуратура през последния месец.

" Иззеха телефоните ни, един Ipad на детето, търсиха документи за командировки ", изясни Димитров.

Той бе засегнат, че претърсванията на чиновниците на Министерство на вътрешните работи са станали вечерта и че това е изплашило детето им, което е на 8 години.

От дома на Арнаудова са прибрани и 5000 лева, 3000 $, 200 евро и рубли от командировки.

По мотив обстоятелството, че фамилията кара джип, който се води на компания " Аркад ", която строи Балкански поток, Димитров, който е в управлението на държавната компания " Булгартрансгаз ", посочи, че в това няма нищо смущаващо. След завършването на строителството на газопровода компанията дала джипове на цялото управление на компанията, на Министерски съвет, на екоминистерството, на горските стопанства.

" Този тормоз е жесток. Това ли е народна власт? ", попита Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР