По време на обход до заведение в центъра на Бургас

...
По време на обход до заведение в центъра на Бургас
Коментари Харесай

Пиян вилня в кръчма в Бургас, заплю полицаи и ги нарече мишки

По време на обход до заведение в центъра на Бургас тази неделя малко преди 21 часа двама служители на реда към локалното Районно ръководство получили сигнал от жител, че в кръчмата има мъж във очевидно нетрезво положение. Пияният отправял обиди, нецензурни думи и закани, както към клиентите, по този начин и към личния състав на заведението.
Двамата чиновници видели мъжа, седнал на маса самичък. Той приказвал на всеослушание нецензурни думи, отправени към клиентите в заведението. Приближавайки се до него, забелязали, че има кръв в устата. Униформените създали опит да открият самоличността му, само че същият отказал да им показа документ за идентичност. Хвърлил чашата, която държал в ръката си и наплюл единия от служителите на реда. Ченгетата разпоредили на лицето да ги придружи до служебния автомобил, където щели да извършат информация за определяне самоличността му. Лицето отказало. Започнало да ръкомаха и да ги наскърбява. "Какви сте вие. Никъде няма да дойда, мишки такива ", обърнал се пияният към униформените. Той оказал и опозиция при опита на чиновниците да го изведат от заведението. Това наложило потреблението на помощни средства. В районното ръководство е открито, че пияният е мъж с букви Я.Т.К. Съставени са му два акта и е арестуван с полицейска заповед за задържане за период от 24 часа.
След съвещание Бургаският областен е признал Я.Т.К. за отговорен за дейностите му и му наложи административно наказване – санкция в размер на 300 лева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР