По време на неотдавнашна сесия на конференцията Bitcoin Atlantis на

...
По време на неотдавнашна сесия на конференцията Bitcoin Atlantis на
Коментари Харесай

Следващото десетилетие ще бъде доминирано от Биткойн – Майкъл Сейлър

По време на неотдавнашна сесия на конференцията Bitcoin Atlantis на 1 март Майкъл Сейлър, съосновател и изпълнителен ръководител на MicroStrategy, акцентира евентуалното влияние на спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) и самостоятелния изкуствен интелект (AI) върху институционалното приемане на BTC.

Анализът на Съйлър демонстрира, че тези достижения могат да доведат до интервал, сходен на “ ” за Биткойн, който се чака да продължи от януари 2024 година до ноември 2034 година Според него този интервал от време подхожда на фаза, характеризираща се със забележителен растеж на институционалното приемане, подхранван от развиването на Биткойн като актив и напредъка на технологията на изкуствения разсъдък.

Съйлър акцентира основната роля на спот Биткойн ETF за предлагането на постоянен метод за присъединяване на институционалните вложители на пазара. Макар че понастоящем обслужват лимитирана публика, милиардерът чака доста разширение на достъпността и приемането, защото банките и институционалните банки улесняват транзакциите с BTC.

Тази усъвършенствана досегаемост е на път да опрости огромните капиталови решения и да насърчи по-широкото приемане на Биткойн във финансовата промишленост. Твърдението на Съйлър, че банките неизбежно ще бъдат подложени на напън да дават услуги за настойничество на Биткойн в отговор на търсенето от страна на огромни клиенти, акцентира неизбежната интеграция на BTC в всеобщите финанси.

Освен това Биткойн запалянкото акцентира доближаването на BTC и технологиите, изключително самостоятелния изкуствен интелект, като мотор на търсенето на флагманската криптовалута. Той планува Биткойн да играе решаваща роля в сигурността на интернет транзакции и данни в едно задвижвано от AI бъдеще, служейки като надеждна “ за крипто интервенции.

Дискусията засегна и концепцията за цифрова сила, като Сейлър допусна, че Биткойн би могъл да играе жизненоважна роля в зареждането на AI системите в интернет, като по този метод вкара нова динамичност в търсенето на Биткойн.

Тази вероятност подхожда на настоящите диспути, свързани с въздействието на добива на Биткойн и AI интервенциите върху околната среда, което демонстрира евентуална смяна във фокуса към справяне с потреблението на сила от AI технологиите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР