По време на TELUS Ден на Подкрепа над 200 доброволци

...
По време на TELUS Ден на Подкрепа над 200 доброволци
Коментари Харесай

Ново парково пространство изградиха доброволците на TELUS International в Пловдив


По време на TELUS Ден на Подкрепа над 200 доброволци обновиха градското пространство в Пловдив към бул. “Менделеев”

На 15 юни, събота се организира самодейността TELUS Ден на Подкрепа, в която взеха присъединяване над 200 доброволци – чиновници на TELUS International с техните фамилии и другари, както и поданици и посетители на град Пловдив. Те облагородиха част от градското пространство в Пловдив - в региона на бул. „ Менделеев “, като построиха нова детска площадка, обновиха към този момент съществуваща такава, сътвориха нов фитнес навън – за всички феновете на спортните интензивности и развлечения на открито, както и освежиха двора на детска градина “Радост” на ул. “Дон” в квартала.

Тазгодишното издание на TELUS Ден на поддръжка се концентрира върху облагородяването на градското пространство в Пловдив и цели да сътвори стабилно място за игра, спортна интензивност и забавление за жителите на града. В самодейността се включиха чиновници на TELUS International, техни близки и другари, публицисти от пловдивски медии, като и поданици на квартала, които въодушевено подариха част от своя съботен ден на самодейността - сглобявайки пейки, засаждайки шубраци и цветя, монтирайки детайли от детските площадките.

„ TELUS International участва в Пловдив повече от 10 години. Като един от водещите аутсорсинг работодатели в района ние се стремим да даваме там, където живеем и да сме дейна част от локалната общественост. Тази година фокусираме напъните си към двете ни местоположения в България – Пловдив през юни и София през септември. На 15-ти юни нашите чиновници дружно с жителите на Пловдив облагородиха градското пространство в региона на бул. „ Менделеев “. Благодарим на община Пловдив за партньорството и опцията да осъществяваме сходен обществен план “, разясниха Кристина Иванова и Юлиян Милев – прокуристи на TELUS International Europe.

TELUS Ден на поддръжка е световна самодейност на компанията и се осъществя годишно във всички места, където TELUS International има офиси. Тази година планът TELUS Ден на поддръжка се осъществя в партньорство с община Пловдив, регион Централен и е под патронажа на кмета на региона – господин Георги Стаменов. А през 2018 година над 800 доброволци участваха в залесяването на региона от 16 дка в с. Долна Диканя.

За TELUS Ден на Подкрепа:

TELUS International Europe започва TELUS Ден на поддръжка в България през 2013 година Като част от самодейността до момента компанията е вложила в обновяването на учебното заведение за деца със зрителни увреждания "Луи Брайл " в София и ремонт на комплекса за обществени услуги за деца и фамилии в Пловдив. От 2016 година всички доброволци работят за възобновяване на две от трите български учебни заведения за деца с повреден слух - "Проф. доктор Дечо Денев " в София и "Проф. доктор Стоян Белинов " в Пловдив. През 2018 доброволци от компанията засадиха над 16 дка зимен дъб в региона на с. Долна Диканя. За шестте години, през които тази самодейност се организира, TELUS International Europe влага над 650 000 лева, ангажирайки над 4500 доброволци.

За TELUS International Europe:

TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година насам дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 чиновници на територията на София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия). Компанията дава новаторско обслужване на клиенти по целия свят на повече от 40 езика. TELUS International Europe е горделив член на фамилията на TELUS International. За повече информация: https://www.telusinternational.com/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР