По време на най-обикновен търговски полет пилотът на колумбийската авиокомпания

...
По време на най-обикновен търговски полет пилотът на колумбийската авиокомпания
Коментари Харесай

Пилот засне куб на извънземни по време на полет над Колумбия ВИДЕО

По време на най-обикновен търговски полет водачът на колумбийската самолетна компания Viva Colombia забелязал чудноват обект с формата на куб, който се приближавал към самолета от страна на Меделина (град в Колумбия, в който също е основана авиокомпанията).

Пилотът за всеки случай извадил смарт телефона си и снимал аномалията, която от всички страни изглеждала ненормална. Този куб летял с голяма скорост, без да има крили, нито опашка и без да оставя някаква диря от изгорели газове след себе си.
Единственото, което водачът не може да каже по механически аргументи, било какъв брой безмълвен е бил този мистериозен уред по време на полета, т.е., кубът не е издавал "реактивен " плач.

За благополучие, странното НЛО прелетяло около самолета, при което на много огромно разстояние. От една страна, това зарадвало водача, само че от друга, както той по-късно споделя, това не му разрешило да снима летящия куб "в цялата му хубост ".

Видимо, в проектите на НЛО-то не влизал нито таран на пътническия аероплан, нито обстойна проява пред камерата на водача.

Трябва да се означи, че напоследък появите на НЛО стават все по-чести. При това тяхната структура по по никакъв начин не наподобява на "класическите летящи чинии " или даже на цилиндричните апарати на пришълците. Те изобщо не наподобяват на нещо, способно да се придвижва из въздуха.

Въпреки това, тези удивителни неща летят, освен това с голяма скорост и маневреност.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР