По време на майското издание на PlayStation Showcase една игра

...
По време на майското издание на PlayStation Showcase една игра
Коментари Харесай

Продължителността на Phantom Blade Zero ще е между 30 и 40 часа

По време на майското издание на PlayStation Showcase една игра прикова вниманието на мнозина – Phantom Blade Zero на китайското студио S-Game. Представеният геймплей от играта наподобява умопомрачително и това е повода доста фенове на екшън игрите да са екзалтирани. Скоро след анонса на играта по време на PlayStation Showcase, S-Game дадоха отговори на известни въпроси, свързани с Phantom Blade Zero в Discord сървъра на студиото. От информацията, подадена от студиото излиза наяве, че играта ще е с дълготрайност от 30-40 часа, като ще има мултиплейърни благоприятни условия и полуотворен свят. Времетраенето, посочено от китайската компания може да се усили, защото то се отнася до главната акция. Отделно от нея ще има странични босове, тъмници и друго наличие.

Описвана като „ кунгфупънк “ от основателите си, Phantom Blade Zero съчетава разнообразни детайли в себе си: hack’n’slash, китайско кунгфу, атомпънк, мистичност и фолклор. Играта е основана благодарение на Unreal Engine 5 и е еманация на източните фентъзи хрумвания с могъщи босове, които се отличават един от различен, а образно играта наподобява като шедьовър.

Във Phantom Blade Zero вие приемате ролята на Сол, първокласен наемен палач, който служи на потайна и могъща организация, известна с името си Ордена. Сол е упрекнат в убийството на създателя на организацията и е съществено ранен в последвалото от това обвиняване гонене от главорезите на Ордена. Тук се появява тайнствен врач, който го излекува по чудодеен метод, само че действието на тази смяна работи тъкмо 66 дни. Сол би трябвало да открие виновника за убийството преди времето му да изтече, изправяйки се против могъщи и идващи не от този свят врагове.

Phantom Blade Zero се създава за платформата на PlayStation 5 и към този момент няма съответна дата на излизане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР