По време на манията около меме монетите през 2020-21 г.

...
По време на манията около меме монетите през 2020-21 г.
Коментари Харесай

Може ли инвестиция в Shiba Inu да ви направи крипто милионер?

По време на манията към меме монетите през 2020-21 година Shiba Inu (SHIB) притегли вниманието на крипто вложителите с шанса за евентуалното реализиране на статут на милионер.

Несъмнено някои вложители в действителност реализираха доста благосъстояние, ангажирайки се с тази меме монета. От 2021 година насам обаче Shiba Inu означи внезапен спад от 90%, а другите опити за повишение на цената ѝ през последните две години не дадоха мечтаните резултати.

Въпреки че актуалните вероятности наподобяват мрачни, остават няколко евентуални пътя, по които Shiba Inu може да се трансформира в криптовалута , способна да генерира милионери. Важно е да се означи, че въпреки тези пътища да съществуват, вероятността за тяхното реализиране е несигурна.

Сценарий № 1: Намаляване на предлагането на Shiba Inu монети

Първият сюжет се върти към предлагането на Shiba Inu, което остава изключително високо – 589 трилиона монети. Биткойн ( BTC ) да вземем за пример има лимитирано предложение от едвам 21 милиона токена. Един от препоръчаните способи за повишение на цената на Shiba Inu включва понижаване на предлагането на монети до под 1 трилион монети.

Това понижение може да се реализира посредством изгаряне на монети, което включва прекачване на токени в неактивни крипто портфейли, което дейно понижава предлагането на монети в обращение, което теоретично води до повишение на цената на криптовалутата. За тази цел Shiba Inu инициира няколко огромни акции за изгаряне на монети.

Въпреки че някои сюжети допускат опцията за изгаряне на близо 10 трилиона монети месечно, пораждат въпроси по отношение на устойчивостта на подобен ритъм. Дори при положение на изгаряне на 10 трилиона монети месечно, ще са нужни пет години, с цел да се понижи предлагането под 1 трилион.

Сценарий № 2: Стимулиране на търсенето на токени Shiba Inu

Вторият сюжет включва стимулиране на търсенето на токени Shiba Inu посредством повишение на общата функционалност на блокчейна Shiba Inu. Логиката тук е, че нарасналата полза на блокчейна ще подхожда на нараснало търсене на токени Shiba Inu. Стартирането на Shibarium през август 2023 година беше значим съставен елемент на тази тактика. Shibarium, решение за мащабиране, има за цел да усъвършенства скоростта, успеваемостта и пропускателната дарба на блокчейна на Shiba Inu.

Въпреки това степента, в която Shibarium ще генерира ново търсене на токени Shiba Inu, остава несигурна. Макар че се очакваше стартирането на решението за мащабиране да сложи началото на нова епоха на блокчейн игрите, децентрализираните финанси (DeFi) и Web3 приложенията, действителното му влияние върху търсенето на Shiba Inu към момента не е несъмнено.

Сценарий № 3: Shiba Inu като желана валута за изкуствен интелект

Третият и най-невероятен сюжет включва появяването на Shiba Inu като желана AI валута. След появяването на ChatGPT породиха полемики по отношение на евентуалното доближаване на AI и криптовалутите. В един от плануваните сюжети самостоятелните AI сътрудници ще употребяват криптовалута, с цел да заплащат за данни и изчислителни запаси. Тези AI сътрудници биха могли да бъдат оприличени на ботове, на които са поверени действителни средства за самостоятелно осъществяване на задания.

Заключение

Разбира се, визията да станеш милионер от Shiba Inu е примамлива. Понастоящем токенът се търгува на необикновено ниска цена от $0.0000094. Следователно единствено за $10 човек може да придобие над 1 милион токена. Ако токените нарастнат до $1, притежателят им в действителност ще стане милионер.

Въпреки това, както демонстрират горепосочените сюжети, вероятността Shiba Inu да скочи от $0.000009 на $1 е извънредно дребна, в случай че не и невъзможна. Струва си да се означи, че най-високата стойност на Shiba Inu за всички времена е единствено $0.000090 съгласно CoinMarketCap, което е рисково покрай нулата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР