По време на конференцията си вчера, Apple представи цял набор

...
По време на конференцията си вчера, Apple представи цял набор
Коментари Харесай

Защо новата кредитна карта на Apple заслужава вниманието ни


По време на конференцията си през вчерашния ден, Apple показа цялостен набор от нови услуги, като една от тях заслужава особено внимание.

 Apple News+, Apple Arcade, Apple TV+ и какви са новите абонаментни услуги на компанията
Най-важното за трите нови абонаментни услуги на Apple

Новини, игри, филми и какво ли още не

Съвместно с MasterCard и Goldman Sachs, компанията е основала нова кредитна карта, която се интегрира с Apple Pay и съставлява " най-значимата смяна в кредитните карти от 50 години насам ".

Apple Card има цифров и физически вид, като от Apple настояват, че надали ще ни се постанова да употребяваме пластиката, тъй като би трябвало да можем да плащаме непосредствено посредством телефона си в магазини по целия свят.

Ако съответния магазин не приема цифрови заплащания, изваяната от исполин карта, която е без номера и дати, сигурно ще бъде призната, дава обещание Тим Кук.
 Снимка 414449

Приложението за смарт телефон разрешава да следим покупките си, както в никакъв случай до момента. Можем да виждаме по какъв начин, по кое време и защо харчим, като информацията е добре разпределена в категории и тематики.

Има и специфична система, която ни оказва помощ да вършим допустимо най-изгодните заплащания към картата, като по този метод можем да се възползваме от най-хубавите лихвени проценти.

В същото време Apple връща 2% от цената на всяка покупка и 3%, в случай че покупката е от магазин на компанията.

Плащанията се удостоверяват посредством Face ID или Touch ID, което, съгласно Apple, прави картата най-защитеното средство за разплащане в света.
 Снимка 414448

Ако инцидентно имаме въпроси или проблеми с картата, можем да се свържем с екипа за техническа поддръжка като им изпратим известие посредством iMessage.

За всичко това Apple не изисква никакви такси, което си е цяло достижение.

Едва ли скоро услугата ще е налична в България, само че се чака да се появи в Съединени американски щати още през лятото. Всеобщото мнение обаче е, че Apple за следващ път задава стандарта на цяла една промишленост и ни разрешава да надникнем в бъдещето, където хартиените пари съществуват единствено в " Монополи ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР