По време на кариера, която обхваща повече от четири десетилетия,

...
По време на кариера, която обхваща повече от четири десетилетия,
Коментари Харесай

Носителите на Грами Maná са откачени от първия си концерт в Англия

По време на кариера, която обгръща повече от четири десетилетия, носителите на " Грами " мексикански рокаджии Maná са обиколили света, само че по някаква причина в никакъв случай игра Лондон. Всичко това се трансформира идващия юли, когато четиримата свирят на OVO Arena Wembley и барабанистът Алекс Гонзалес споделя, че групата е „ откачена “.

„ Израснахме повлияни от толкоз доста британски групи, че За нас постоянно е било фантазия да играем в Лондон “, сподели Гонзалес. Той се надява, че преместването на мексиканския рок в Англия ще докара до дълги връзки с почитателите.

Създал началото си през 1982 година, мексиканският рок квартет от Sombrero Verde е сравняван с The Police и Гонзалес споделя, че те сте огромни почитатели на Sting and Co.

И до момента в който публиката може да чака да чуе типичен мелодии като „ Rayando el Sol “ и „ Oye Mi Amor “, няма да има нова музика одеве. Групата не е добавила доста в този отдел от последния си студиен албум, “Cama Incendiada ” през 2015 година Но то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР