По време на карантината една от най-често срещаните шеги бе,

...
По време на карантината една от най-често срещаните шеги бе,
Коментари Харесай

Ева Лонгория показа белите си коси - slava.bg

По време на карантината една от най-често срещаните смешки бе, че след разпускането й, всички ще излязат на открито с ужасни прически, неприятен маникюр и незабавна потребност от посещаване в салоните.

Това не е надалеч от истината. И в случай че някои дами съумяват да се оправят сами вкъщи с тези провокации, то други, като Ева Лонгория, са привикнали на екип, който да се грижи за тях.

В естествена обстановка Ева сигурно има цялостен антураж, който поддържа косата й, маникюра й и какво ли още не. Сега обаче актрисата не би рискувала за нищо на света здравето на околните си и се наложи да вземе нещата в свои ръце.

Абсолютно откровена пред своите почитатели, Лонгория сподели белите си коси: „ Дори и самата аз съм в потрес. Не бях подготвена за толкоз доста сиви коси. Никога не съм ги оставяла да израстат толкоз! “, сподели тя във видео, което показа в мрежата.

Ева сподели на всички по какъв начин овладява тази дребна рецесия, без да се тормози от белите си коси. Всички в мрежата я поздравиха за това, че демонстрира действителността без срам, споделяйки, че и известните персони не всеки път наподобяват съвършено.

Източник: Eva.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР