По време на кампанията Тръмп, който изоставаше, започна да създава

...
По време на кампанията Тръмп, който изоставаше, започна да създава
Коментари Харесай

Стефан Тафров: При победа с малко на Байдън, ще се стигне до размирици в САЩ

По време на акцията Тръмп, който изоставаше, стартира да основава под подозрение самия избирателен развой, самите устои на американската народна власт. И това е, което доста се разяснява. В резултат на което най-твърдото ядро от неговите поддръжници са доста радикализирани. И в Съединени американски щати има опасения, че при една победа с малко на Байдън, ще се стигне до безредици, до вълнения, провокирани от най-твърдите последователи на Тръмп.
Това е прогнозата на българския посланик Стефан Тафров.

Например през вчерашния ден в Тексас който още веднъж се трансформира в колебаещ се щат, такива последователи на Тръмп с колите си принудиха един ескорт от рейсове на акцията на Байдън да анулират своя протест. Което е безусловно със мощ на автомагистралата ", съобщи още Тафров пред bTV.

Силата на Байдън е в дамите, в случай че се съди по изследванията. Жените са най-обезпокоени от развиването на пандемията. Те застават в по-голямата си част зад Байдън. Освен това образованите хора по традиция са зад претендента на демократите. Също по този начин младежите, които наподобява, че гласоподават в по-голям % спрямо предишните избори, счита Тафров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР