По време на живото излъчване на старта на ракета на

...
По време на живото излъчване на старта на ракета на
Коментари Харесай

От компанията на Илон Мъск се оплакаха: Извънземни дракони ни следят ракетата ВИДЕО

По време на живото лъчение на старта на ракета на компанията на Илон Мъск SpaceX в кадър попадна огромен обект, който лети към основата на ракетата.
Конспирологът от Disclose Screen 'The Grimreefar' качи фрагментите в петък. На тях се вижда по какъв начин нещо, наподобяващо на голямо крилато животно, се рее в облаците.

Кадрите стартират с това по какъв начин ракетата на SpaceX излетява в небето.
Четири минути по-късно тя доближава атсмоферата.

Тогава в клипа се вижда по какъв начин обект се движи към основата на ракетата.
Прелитайки през сектор чисто небе, силуетът на нещото, което, както се вижда, има две големи крила, влиза в обектива на камерата.



"Единственото пояснение, което мога да дам за това, като не го настоявам изрично, това е нещо, което доста наподобява на змей ", споделя конспирологът.

Кадрите са на старта на сполучливото изстрелване на непилотирания транспортен съд на SpaceX's "Дракон ", който се създава за потребностите на американската галактическа организация НАСА.

Това бе последната товарна задача на компанията. С кораба бяха изпратени нови хранителни запаси на Международната галактическа станция. Също по този начин, огромен триумф бе това, че корабът съумя да се приземи без проблем върху платформа във водите до Флорида.

Откакто е оповестен, клипът е гледан хиляди пъти.

"Не знам, дали това е змей, само че сигурно е нещо, което има технология за дегизировка ", написа един от потребителите.
"Със сигурност това е някакво създание, което може да се придвижва сред измеренията ", счита различен.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР