По време на извънредното заседание на парламента Продължаваме Промяната излязоха

...
По време на извънредното заседание на парламента Продължаваме Промяната излязоха
Коментари Харесай

Искрен Митев: Румен Радев е истинският виновник за предстоящата тежка зима

По време на изключителното съвещание на Народното събрание " Продължаваме Промяната " излязоха с остра рецензия към служебното държавно управление и президента Румен Радев поради бюджета на страната. 

" Хората няма да имат опция да си вдигнат приходите, да си вдигнат минималната работна заплата, няма да има политики и за младите фамилии. Всички тези дейности на служебния кабинет, отводът да внесат в Народно събрание и да се съобразят с констутицията на България, да се съобразят със законодателството е това, че хората с ниски приходи страдат ", съобщи в парламентарната зала Венко Сабрутев от Политическа партия, представен от

Неговият сътрудник Искрен Митев се съгласи с думите му и добави:

" Служебният кабинет на президента Радев в действителност отхвърля да изготви работещ вид на закона за бюджета, отхвърля да заплаща на хората, финансира предизборната акция на Борисов, като засипа с държавни пари компаниите, които знаем, че са теглени чували от тях, замрази приходите на най-бедните, замрази антикризисните ограничения, лиши пенсионерите и младите фамилии от помощи. Служебният кабинет не е отговорен. Те нямат думата. Истинският провинен за тежката зима, която следва и поради неналичието на съответни ограничения с съответен закон за държавния бюджет, е само и единствено господин Румен Радев ", уточни от своя страна Искрен Митев от Политическа партия. 

По думите му президентът е назначил служебния кабинет и той е индивидът, който би трябвало да изиска отговорност. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР