По време на изолацията Джони Деп беше последната известна личност,

...
По време на изолацията Джони Деп беше последната известна личност,
Коментари Харесай

Джони Деп показа художническите си заложби - slava.bg

По време на изолацията Джони Деп беше последната известна персона, която се причисли към обществената мрежа Instagram. Оттогава той непрекъснато споделя фотоси от персоналния си живот, които откровено радват милионите му почитатели. Наскоро Деп сподели и върху какво работи, когато е затворен у дома.

Той прекарва карантината в дома си в Лос Анджелис, където се отдаде на изобразяване и отмора. Звездата гордо сподели последната си картина, върху която работи цели 14 години. На платното е нарисувана бутилка вино, която е сложена върху дървена маса, а за декор служи небето, чието успокоение е нарушено от няколко бели облака.

Картината незабавно се трансформира в шлагер в обществената мрежа, а Джони получи поздравления освен от почитателите, само че и от известните си другари, измежду които бяха Райън Адамс и Пати Смит. Актьорът разкри, че още от дребен има увлечение към изкуството и постоянно е желал да рисува. За страдание, натовареният му график му е пречел да се отдаде на тази си пристрастеност.

„ Странно е по какъв начин нещата, които преди са били в нашия фокус и сме отдавали цялото си време на тях, може да се трансфорат в нещо забравено. Дълго време този ранен интерес беше пренебрегнат в някой мрачен ъгъл на мозъка ми, покрит от други неща, които главата ми едвам побираше. Сега обаче всичко се промени “, написа Деп.

Той добави, че е почнал да рисува картината през 2006 година, само че от този момент не я е пипнал. Сега, когато коронавирусът го затваря у дома, той взема решение да приключи творението си и да го прибави към голямата си сбирка. През 2016 година той даде на търг общо 9 картини, които бяха продадени за милиони долари.

През 2017 година Деп признава пред Елън, че обича да рисува слонове. По време на изявлението той добави, че синът му Джак също демонстрира интерес към изкуството. „ Той е много надарен “, споделя артистът.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР