По време на изложението Taiwan 5G Industry Alliance от 5

...
По време на изложението Taiwan 5G Industry Alliance от 5
Коментари Харесай

Флагманът HTC U12 с поддръжката на 5G преди презентацията

По време на ревюто Taiwan 5G Industry Alliance от 5 февруари, публично бе показан смарт телефона HTC U12, само че не общоприетата версия, а модел с поддръжката на 5G мобилни мрежи.
Снимките на мобилното устройство бяха оповестени от консуматор с прякор @iamaniff, участвал на мероприятието. Въпреки че смарт телефонът е отчасти затулен от специфичната подставка, специалистите са сигурни, че това в действителност е флагманският модел.



Информацията, че това фактически е HTC U12 бе доказана и от известния инсайдър @evleaks. Той добави, че този телефон до момента е бил прочут под името HTC Imagine. Смартфонът е оборудван с 6-инчов екран със съответствие на страните 18:9 и се базира на топ-процесора Qualcomm Snapdragon 845 с осем ядра и разполага с 6 GB оперативна памет, както и с 5G модем. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo.



Заснетият смарт телефон явно е първообраз с модем за мобилните мрежи от пето потомство със скорост за продан на данните 1 Gb/s, които в този момент се вкарват и не са дефинитивно създадени и одобрени.

Официалният анонс на смарт телефона HTC U12 е разгласен за огромното ревю MWC 2018, което ще протече в Барселона от 26 февруари до 1 март.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР