По време на IFA 2018 в Берлин, LG Electronics (LG)

...
По време на IFA 2018 в Берлин, LG Electronics (LG)
Коментари Харесай

Разширената аудио линия на LG – XBOOM ще заеме централна роля по време на IFA 2018


По време на IFA 2018 в Берлин, LG Electronics (LG) ще показа разширената си серия аудио артикули XBOOM, които в допълнение към миникомпонентните и продуктите „ всичко-в-едно “, към този момент включват и XBOOM Go портативни Bluetooth представители и XBOOM AI ThinQ интелигенти представители. Името на XBOOM постоянно е олицетворявало мощният тон в празнична среда, което способства за неговия 35% - ов международен пазарен дял измежду миникомпонентните и всичко-в-едно аудио категории.

Навръх 60-тата си годишнина, LG води нападателно своята аудио тактика като първо и на първо място се концентрира върху качеството на звука, инвестирайки доста в необятен набор от R&D начинания. Едно от тези старания е партньорството с Meridian Audio, чиято технология е имплементирана в продуктите LG XBOOM. Като компания, която стои зад първия в света цифров деен високоговорител и първият в промишлеността стилен дискплейър с качество на записите като на аудиофайл, Meridian изигра съществена роля в създаването и внедряването на революционни аудио технологии като Master Quality Authenticated (MQA) и също служи като екслузивна марка в света на автомобилостроенето за производители като LandRover, McLaren и Jaguar.

Миникомпонентният XBOOM (модел CK99) и всичко-в-едно (модел OK99) са обичани на потребителите поради положителното звукоизвличане започващо от 1800 вата и стигащо до 5000 за оживена празненство атмосфера. Pro DJ Wheel разрешава на всеки да стане DJ с изобретателната функционалност за разбъркване и занимателните светлинни резултати. Караоке почитателите могат да отстранен вокала на съвсем всяка ария, да контролират с Voice Canceller и Key Changer до момента в който Grab & Move на LG OK99 води определението за „ портативна аудио система “ до напълно друго равнище.
Добавянето на XBOOM Go (модели PK3/PK5/PK7) разрешава на още повече фенове на музиката да се насладят на преимуществата от аудио специалистите на LG. XBOOM Go сплотява наследствената от марката мощ на звука с празненство заниманието и е проектирано да очарова слушателите както с несравнимо качество, по този начин и с улеснение за потребителите. С усъвършенстваната аудио технология Meridian, представителите на XBOOM Go оферират ясни височини и усъвършенстван бас също и извънредно мощен и прецизен тон макар техните компактни размери.

XBOOM Go е и първият безжичен представител, който поддържа aptX™ HD от Qualcomm за необикновено 24bit/576kbps стрийминг видео с висока резолюция, коeто удовлетворява взискателните запалянковци, с цел да не изгубят доверие в Bluetooth. LG беше първата компания, която включи aptX HD в смарт телефон от серията G5 като усъвършенстваната аудио технология е даже употребена и през днешния ден в LG G7 ThinQ. Моделите на XBOOM Go също разполагат и с многоцветно Mood осветяване, както и Grab-N-Go и X-grip за оптималната преносимост и непоклатимост. Дългият живот на батерията и устойчивостта по отношение на разнообразни дразнители като водата вършат представителите на XBOOM Go идеални за действия навън.

Говорителите LG XBOOM AI ThinQ намиращи се в модел WK7 и модел WK9, които разполагат и с Гугъл асистенция, с цел да оказват помощ на потребителите да реализират мечтаното единствено с глас. За разлика от други представители с изкуствен интелект, качеството на звука от LG XBOOM AI ThinQ не е на назад във времето. Партньорството на LG с Meridian носи цялостния капацитет от аудио експертността на двете компании, осигурявайки първокачествен тон, прецизни вокали и прецизен бас. Безжичното High Resolution Audio в LG XBOOM AI ThinQ може сполучливо да възпроизвежда звуци, които са били записани в студиото. LG си сътрудничи и с Гугъл, с цел да интегрира Гугъл Асистента непосредствено в самия артикул, позволявайки WK7 и WK9 да управляват останалите домашни LG устройства, които също го имат и са съвместими с LG ThinQ. Говорителят на XBOOM AI ThinQ - WK7, който сега стартира да се предлага на основните пазари, ще бъде допълнен от WK9 с неговия 8-инчов смарт екран за по-богато интерактивно прекарване.

„ Чрез разширението на нашата марка XBOOM включваща безжични и умни представители, LG открива нови благоприятни условия, водещи всички аудио системи вкъщи. “ съобщи Сео Йонг-хае, началник на отдела за аудио и видео в LG’s Home Entertainment Company. „ С Meridian като наш аудио софтуерен сътрудник, ние сме уверени, че XBOOM ще успее в Европа, по този начин както и в други райони по света. “

Посетителите на тазгодишното ревю IFA в Берлин могат да посетят щанда на LG, който ще се намира в зала 18 на Messe Berlin от 31 август до 5 септември с цел да видят продуктите LG XBOOM, както и други нововъведения свързани с дома.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР