По време на гостуването си при Гала, в На кафе

...
По време на гостуването си при Гала, в На кафе
Коментари Харесай

Василена Гръбчева Заби Нож В Сърцето На Антон Хекимян!

По време на гостуването си при Гала, в " На кафе " тя описа, че е срещнала любовта в лицето на неврохирурга доктор Асен Цеков, когато отишла да прави репортаж за негова благотворителна самодейност.

По време на диалога Василена сподели разнообразни свои фотоси - персонални и професионални, като на една от тях репортерката сияе от благополучие в компанията на приветлив мъж.

" Това е Асен Цеков, определен за млад доктор на годината и моторист. Той е индивидът до мен. Отидох един ден да върша материал за благотворителна идея и го срещнах на бензиностанция. Видяхме се по работа, а две седмици по-късно към този момент живеехме дружно ", показа с прям и разчувствуван звук Гръбчева. И добави:

" Той твърди, че като ме видял, бил сигурен, че съм неговата жена. Не ми се е случвало нещо сходно. След две седмици заживяхме дружно и в този момент живеем дружно... Дали имаме проекти? Всичко зависи от него, аз какво да направя. "

След като бе пределно откровена за любовта, Василена призна също, че има предпочитание в най-скоро време да изкара и брошура за мотор - евентуално с цел да прави компания на новата си половинка.

" Имам предпочитание да изкарам брошура и аз да карам мотор, въпреки че той не е склонен. Помагам му в акцията, оказваме помощ на хора, на обществено слаби фамилии, вървим при деца в Роман. Той е неврохирург, той избавя живот, моята работа не е толкоз виновна, написа Факти.бг.

Василена описа, че преди е считала работата си за доста натоварваща, само че откогато е с него, се успокоява, че той избавя животи и нейната не е чак толкоз стресираща.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР