По време на Games Invest Forum 2023, събитие, на което

...
По време на Games Invest Forum 2023, събитие, на което
Коментари Харесай

Bloober Team са решени да се превърнат в „майстори на ужаса“

По време на Games Invest Forum 2023, събитие, на което полски и международни компании разискват бъдещето на гейм промишлеността, Bloober Team показа своята средносрочна тактика за развиване за интервала 2023-2027. Създателите на Layers of Fear са основния спонсор на събитието, предава GamePressure.

По време на форума Bloober обрисуваха своя проект да се трансфорат във водещо хорър студио. Стратегията им за това включва откриването на нови офиси в полската столица Варшава, както и в Лос Анджелис, дълготраен проект за създаването психически сървайвъл-хорър игри и даването на по-голяма креативна независимост на екипите. Важен миг се явява също по този начин и смяна в метода на поднасяне на историите в тези бъдещи заглавия на Bloober. Ако до момента главния метод за предложение на историята в игрите на студиото е посредством проучване на средата и показване на детайлите ѝ, то отсега нататък тук ще се включват също по този начин и екшън детайли. Bloober обявиха, че сега се възнамеряват цели 10 нови плана, измежду които към този момент разкритата модифицирана версия на Silent Hill 2 и сбирката Layers of Fear, филм и серии по играта, насолна игра по The Mediumи пет към момента неразкрити игри.

„ Искаме да създадем компания, която не просто да показва позитивни финансови резултати, само че преди всички фундаментални полезности. Правим това за не просто за околните фискални тримесечни интервали, а за десетилетия напред. Ето за какво ние се концентрираме над най-важната полезност в тази промишленост – хората. Стратегията ни не е просто един документ за пред акционерите ни, само че на първо място фундаменталната цел на бъдещите ни дейности “, декларира при представянето на тактиката Пьотр Бабиено, изпълнителен шеф на Bloober.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР