По време на емблематичния търг BARRETT-JACKSON SCOTTSDALE, първата серийна бройка

...
По време на емблематичния търг BARRETT-JACKSON SCOTTSDALE, първата серийна бройка
Коментари Харесай

Първият Ford Mustang Bullitt 2019 се продаде за 300 000 долара

По време на емблематичния търг BARRETT-JACKSON SCOTTSDALE, първата серийна численост на новия Ford Mustang Bullitt (VIN 001) беше продадена за внушителните 300 000 щатски $. Цялата сума ще бъде предоставена на организацията Boys Republic, която се занимава с подкрепяне на младежи, живеещи в рискова конюнктура, и която е помогнала на легендата Стив Маккуин, когато е бил дете.

Ford Mustang Bullitt 2019 е основан в чест на 50-та годишнина на именития филм Bullitt, с неговата емблематична и съвсем десетминутна сцена с гонене по улиците на Сан Франциско, Ford възроди иконата Mustang Bullitt със специфична лимитирана серия.

Автомобилът, който в положение да развие оптималната скорост от 260 км/ч, е оборудван с доработен петлитров V-образен, осемцилиндров мотор с оптималната мощ от най-малко 475 конски сили, разполагаем типичен Dark Highland Green екстериорен цвят, стилни хромирани приложения, 12-инчов LCD инструментален блок, седалки RECARO с кожена тапицерия и неповторим зелен тегел, бяла топка на лоста на ръчната скоростна кутия, изпускателна система с интензивно ръководство на звука и други.

Аутопрес
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР