По време на ежегодната си и първа за сезона среща, английският

...
По време на ежегодната си и първа за
сезона среща, английският
Коментари Харесай

Как изглеждат 170 000 000 лева в суперспортни коли

По време на годишната си и първа за сезона среща, британският клуб Supercar Driver успя да събере на едно място, а и в една снимка, феноменални суперспортни автомобили, общата цена на които е над 170 000 000 лв..

По време на провелата се в края на миналия месец Secret Supercar Meet 2018, на пистата Bruntingthorpe Proving Ground, събралите се почитатели на суперспортните коли са имали възможност, макар неприятното време, да се насладят на повече от 300 екзотични возила и да споделят пристрастеността си, като успоредно с това са събрали и повече от 22 000 английски лири за благотворителност (Bluebell Wood Children’s Hospice).

От клуб Supercar Driver разясняват, че даже само на първия ред на обичайна обща снимка на събитието има коли на стойност от над 20 000 000 британски лири, в това число Koenigsegg Agera, Ferrari F50, Ferrari Enzo, Bugatti Veyron, Pagani Zonda F и Aston Martin One-77.

Вторият ред е бил отдаден на английското автомобилостроене, като тук акцентите попадат върху E-Type, TVR Speed 12, Jaguar XJ220, Noble M600 и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР