По време на едни от номинациите, победителката от Мастър Шеф

...
По време на едни от номинациите, победителката от Мастър Шеф
Коментари Харесай

Динко Му Се Стори Песен! Най-Актуална Кулинарна Звезда Закопа Джино След Победата С Това Разкритие! Ето От Къде Са Парите, Та Той Е

По време на едни от номинациите, победителката от " Мастър Шеф " извади цяла торба претекстове, с които изясни неприязънта си към Бианкалана. Тя акцентира, че множеството връзки на контузения Бианкалана са с по-възрастни и състоятелни дами, а това било главното занятие на мъжете сложени под общ знаменател с названието " жиголо ".

" За тези свои думи Мариела в следствие ми се извини. Не отхвърлям, че съм бил с по-големи от мен дами, само че това не ме прави жиголо ", разяснява Джино в студиото на " На кафе " тази заран. Подобни комбинации сред по-възрастни дами и по-млади мъже са постоянно срещани в днешно време.

Победителят в " Биг Брадър " изясни, че се е чувствал доста по-добре измежду съквартирантите от ВИП-сезона през 2015 година " В предходния сезон имаше доста по-възпитани хора, доста по-различно беше равнището. Сега не беше моята компания, не се усещах добре. Знаех, че всички са лицемери. Исках да бъда с други хора на рождения си ден, по тази причина и бях печален тогава ", призна Джино.

Разочарован е и от плеймейтката Светлана Василева, с която бяха съквартиранти и във " ВИП Брадър ", и зад чийто тил той стоеше в този формат. " Тя се обърна против мен, много отчаян съм. Не пристигна да ме поздрави, несъмнено си има причина ", сподели Бианкалана, написа Пик.

Той разяснява и компроматната война, която стартира от Динко Вълев и бе продължена с позвънявания от Чикаго. " Нямам никакво желание да се извинявам. Има си юристи, тези, което ме наплюха и направиха опит да ме смачкат, ще си взема ограничения, друго не желая за разясня по съвет на моите юристи. Динко? Отдавна се говореше, че е имал връзки с някогашната ми жена Дейна. Аз се видях с него на морето. Той се хвалеше с това, че е бил с моята някогашна, с моето минало. През цялото време си го мереше с мен. Явно се комплексира момчето, постоянно се състезаваше с мен. Аз направя нещо, той направи същото. Аз не влязох в това шоу, с цел да диспутирам с всеки, да влизам в спорове. Бях в мрачен интервал в моя живот, просто желаех да ми се случат нищо друго, други страсти ", сподели Джино.

Коментаторите в студиото го попитаха и за какво не се показва с българското си име Георги Ташев, а е заменил фамалията си с тази на някогашната си брачна половинка. Джино изясни, че в никакъв случай не се е срамувал от името си и че в българската му персонална карта е записан Георги Ташев.

" Никога не бих си сменил името. Джино ми е прякор. В американския паспорт съм Бианкалана, защото преди готини в Щатите беше доста мъчно, в случай че си българин ", обясни обичаната риалити звезда на България.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР