По време на днешната си пресконференция преди мача с Рома,

...
По време на днешната си пресконференция преди мача с Рома,
Коментари Харесай

Стойчо посочи като кой български политик "няма втори", назова и 3-ма "доверени"

По време на днешната си конференция преди мача с Рома, старши треньорът на - Стойчо Младенов, направи забавен коментар, в който замеси имената на няколко известни български политици!
Наставникът на " армейците " е на мнение, че президентът Румен Радев е разтресъл страната и съобщи, че има доверение в Кирил Петков и Бойко Рашков:
" Вярвам в Радев, нашия президент, не съм виждал подобен президент - с юмрука си излезе и разтресе цялата страна. Вярвам в Петков, Василев, Рашков - те са любимци към този момент на народа. Вярвам, че ще поправят тази несправедливост. От нас се взима и Венци Стефанов сподели, че на тях в никакъв случай не се е пособие. На Локомотив София също в никакъв случай не се е пособие, тях ги излъгаха, че ще им дадат. Защо на едните дават, а от другите взимат? ", попита Стойчо Младенов и продължи:
" Кой притежател ще влага в базата и клуба непрестанно, ще спонсорира избрани спортове, Гриша Ганчев е помагал на всички спортове и от горната страна на всичко ще го тероризираме да дава за наем и така нататък Това е неправдата и имам вяра сляпо на това ново държавно управление, че то ще я промени. Убеден съм! Феновете са прави да недоволстват, ние от страната желаеме единствено позволение, не желаеме помощ - като не ни се дава, най-малко да не ни се взима. Това е моето виждане. Нещата са такива, каквито са ", добави още треньорът на ЦСКА във връзка с .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР