По време на днешната пресконференция на областния директор на полицията

...
По време на днешната пресконференция на областния директор на полицията
Коментари Харесай

Има надежда! Янколов почва основна проверка на скандалния бар „Бирхале“ във Враца

По време на днешната конференция на регионалния шеф на полицията във Враца кореспондент на организация BulNews.bg. повдигна въпроса за протичащото се в нощен бар „ Хемус “, прочут измежду врачани като „ Бирхале “.
Това е заведението, в което постоянно стават побоища, а на стълбите преди време охранителите убиха дете. Бой е имало и в петък вечерта, като се е наложила и намесата на полицията.
В града настойчиво се разяснява, че в тоалетните на „ Бирхале “ се намира много бял прашец, който основава изключително въодушевление измежду посетителите.
Под въпрос е и статута на мутрите, които се изживяват като охранители, защото не е ясно дали имат трудови контракти с лицензирана компания и дали са минали съответната подготовка. Неотдавна точно те пребиха и сина на служители на реда, само че това остана прикрито от обществеността.
Публична загадка е, че над скандалната механа има разперен чадър от началника на РПУ Враца Георги Митов, който е на тучна хранилка при притежателя на заведението Ники Турчето. По тази причина всички инспекции там са планови и евентуално не е учудващо, че в „ Бирхале “ не се откриват подправен алкохол и опиати.
Директорът на полицията Янко Янколов остана сюрпризиран от изнесените обстоятелства и даде обещание подчинените му да поработят съществено по този въпрос. „ Ще правим инспекция на този сигнал, с цел да забележим коя фактически е охранителната компания. Това ще стане по линия защита на публичния ред “, безапелационен бе Янколов.
Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи даде обещание и да бъдат прегледани всички остарели сигнали за въпросното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР