По време на делото обаче прокуратурата успява да докаже, че

...
По време на делото обаче прокуратурата успява да докаже, че
Коментари Харесай

Това Не Е Било! Депутатка Влиза В Затвора За 16 Км Превишена Скорост!

По време на делото обаче прокуратурата съумява да потвърди, че освен Онасаня е била зад кормилото, само че е изпращала и текстови известия с телефона си по това време.

Съдия Джереми Стюарт Смит постанови ефикасни присъди за депутатката и брат ѝ - надлежно 3 и 10 месеца затвор.

35-годишната Фиона Онасаня е под напън да напусне депутатското си място, само че отхвърля с претекст, че няма други приходи. Тя към този момент е изключена от Лейбъристка партия и се явява самостоятелен депутат. За да бъде отстранена от Народното събрание, би трябвало гласоподавателите ѝ от регион Питърбъроу да провеждат подписка, в която да вземат участие минимум 10% от имащите право на глас.

Събирането на подписи обаче не може да стартира, защото тя счита да апелира присъдата. Така, даже в пандиза, тя ще продължи да получава депутатското си заплащане, което е 78 000 лири на година. Според разпоредбите заплатата ѝ може да бъде спряна единствено при присъда от над година отнемане от независимост.

Това е втори случай за последните 30 година, когато настоящ депутат във Англия е пратен зад решетките. През 1991 година Тери Филд бе наказан на 60 дни затвор за неплатени 373 паунда локални налози.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР