По време на дебатите за министерските оставки Цветан Цветанов, председател

...
По време на дебатите за министерските оставки Цветан Цветанов, председател
Коментари Харесай

Цветанов към БСП: Може пък и да си имате карта, за да опознаете България


По време на дебатите за министерските оставки Цветан Цветанов, ръководител на ГЕРБ и зам. - ръководител на ПГ на ГЕРБ, съобщи от парламентарната естрада, че е очаквал по – смислени да бъдат диалозите през днешния ден в зала.

„ Очаквахме логичен спор от страна на опозицията. Хубаво, че дебатът през днешния ден не завърши като вота на съмнение преди няколко месеца “, сподели той.

„ Правителството извършва своя ангажимент “, съобщи Цветанов и попита по кое време Българска социалистическа партия е имало такива резултати, като постигнатите в този момент от ръководещите - нарастване на бюджетните заплати, на пенсиите, стопански напредък, повече доходи в хазната.

„ Сега в страната има единствено десант от ваши депутати. Ние десант не вършим, постоянно сме били с хората. Действията ви в този момент с обиколките за представянето на „ Визия за България “ е обречено на крах. Вие дадохте опция да покажете на хората, че депутатите, които са определени от дадените региони не костват нищо “, сподели той на левицата. „ Може пък и да си имате карта, с цел да опознаете България и всички туристически дестинации “, сподели още Цветанов на депутатите от Българска социалистическа партия. Той благодари с усмивка на Весела Лечева, когато при визитата си в Банско е декларирала, че е нужно градът да се трансформира е целогодишно място за отмора и подсети, че това е по този начин от години и даже е имало по-силни лета от зимата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР