По време на дамското световно първенство капитанът и звезда на

...
По време на дамското световно първенство капитанът и звезда на
Коментари Харесай

В САЩ предпочитат Меган Рапино за президент пред Доналд Тръмп

По време на дамското международно състезание капитанът и звезда на женския тим на Съединени американски щати по футбол Меган Рапино влезе в яростен спор с американския президент Доналд Тръмп чрез Туитър и медиите. Затова от социологическата организация Public Policy Polling организираха изследване измежду американски жители кого от двамата биха подкрепили на идващите президентски избори, а резултатите са любопитни.
Poll finds Americans would prefer Megan Rapinoe over Donald Trump for President of the United Stateshttps://t.co/VW6FbEuHDS
— AS English (@English_AS) 10 юли 2019 година Те сочат, че 34-годишната футболистка, показана като претендент на Демократичната партия, би събрала 42% от вота, до момента в който Тръмп би останал с 41%, а 17% от запитаните не знаят за кого биха дали своят вот. Голяма част от тях най-вероятно не са осведомени с Меган Рапино и въпреки всичко са дали своят вот за нея. Съдейки по това изследване, в случай че тя се яви на идващите избори против Тръмп, международната шампионка би могла да стане първата жена президент на Съединени американски щати, откакто Хилари Клинтън не съумя да реализира това през 2016 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР