По време на Автомобилен салон София 2019 се състоя премиерата

...
По време на Автомобилен салон София 2019 се състоя премиерата
Коментари Харесай

DR - едно италианско приключение на Автомобилен салон София 2019

По време на Автомобилен салон София 2019 се състоя премиерата на марката DR, който към този момент е показан у нас от Автомотор Корпорация. Компанията е учредена през 2006 година от Масимо ди Рисио, който е дилър на коли през 80-те години в Италия.

DR създава свои коли в базата си до Рим, част от които са артикули на китайците Chery. Паралелно с комерсиалната си активност, в същия интервал DR се занимава интензивно с проектирането и производството на спортни коли.

През 2006 година DR, употребявайки личното си софтуерно ноу-хау, съумява да направи първия си автомобил – DR5, с помощта на който влиза в редиците на италианските автомобилни производители.

DR навлиза на европейския пазар с напълно нова гама SUV модели: DR3, DR4, DREvo5 и DR6.

DR3 се откроява със своята спортна линия и с дребното си купе (дължина – 4,2 м), като употребява 4-цилиндров 1,5-литров мотор с мощ 106 к.с. Дългият 4,32 метра DR4 е с 1,6-литров мотор с мощ 115 к.с. и се характеризира с един от най-просторните интериори в класа си. DR Evo5 (1,6 със 126 к.с.), петата серия на именития DR5, резервира своята присъща линия на стилен офроудър. А DR6 показва най-хубавото от актуалната серийна моделна гама: динамичен 4,5-метров автомобил с разрастващ 150 к.с. турбодвигател, подобаващ за дълги пътувания, само че и за всекидневието.

Философията на DR е да предлага коли, общоприетоо оборудвани с всички варианти (Full optional), включени в цената: от електрическия люк до инфоразвлекателната система с функционалност за прожектиране наличието на смарт телефона, като минем през алуминиевите джанти, климатика, кожения салон, датчиците за паркиране, камерата за заден ход и даже системата с 4 камери за 360-градусов преглед в DR4, в резюме, няма да ви липсва нищо.

Благодарение на непрекъснатото развиване на технологиите и качеството при DR, новите SUV модели са изпипани във всички аспекти, най-много във връзка с дейната и пасивната сигурност: с антиблокировъчна система на спирачките ABS, електронно систематизиране на спирачното изпитание EBD, тракшън надзор ASR, помощник за тръгване по надолнище HHC, спирачен помощник EBA, деактивируема система за динамичен надзор на стабилността ESP и система за следене на налягането в гумите TPMS.

Автомобилите DR се характеризират с великолепно съответствие качество-цена. В автомобила не липсва нищо, и е комфортен във всяко едно отношение, което ще задоволи изисканите усети на водачите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР