По време на анонса на изцяло новото си пазарно предложение

...
По време на анонса на изцяло новото си пазарно предложение
Коментари Харесай

Новото Volvo EX30 с първо официално изображение

По време на анонса на напълно новото си пазарно предложение , от Volvo оповестиха, че това ще бъде най- дребната SUV кола на марката, която ще се предлага в изложбените й центрове.

Днес от Volvo потвърдиха, че международната премиера на новия електрически автомобил ще се състои на 7 юни в Милано, като съпътстваха новината с забавна фотография.

На пръв взор, на фотографията виждаме част от челен похлупак на автомобил, включително и нещо, наподобяващо типичен накрайник на пръскачка за предното стъкло. При увеличение на изображението обаче получаваме опция да забележим за първи път немаскираното и осветено ново EX30.

Въпреки че от Volvo споделят, че EX30 ще бъде най-малкото SUV което марката в миналото е създавала, те подчертават върху това, че електрическият автомобил ще предложи върхови параметри във връзка с системите за сигурност. Пример за това е системата за предизвестие за наближаващ велосипедист, която подава светлинен и звуков сигнал при опит за отваряне на врата, както и особено оразмеряване на купето и спомагателното подсигуряване на най-застрашените зони.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР