По време на активния летен сезон по морето и в

...
По време на активния летен сезон по морето и в
Коментари Харесай

Важно за летовниците: Цялата истина за наглите шашми с надутите цени по морето

По време на дейния летен сезон по морето и в планинските места за отдих нерядко се следи завишаване на цените. Това оповестиха от пресцентъра на Комисията за отбрана на потребителите (КЗК).

„ Всички са наясно, че когато отидат на отмора, цените в курортите ще са по-високи спрямо тези в обичайно населяваните от тях места. В изискванията на пазарна стопанска система ценообразуването е свободно.

Експерти обясниха какво да създадем, в случай че попаднем на "хотел на ужасите "

Но проблем би било, в случай че информацията за по-високите цени се сервира по метод, който неприятно изненадва хората в последния миг. Това е нещо, за което ние несъмнено можем да се намесим, тъй като по закон всички търговци са длъжни правилно да афишират цените на предлаганите от тях артикули и услуги.

Нашите екипи са на терен и в подготвеност да реагират при всяка неправда на пазара”, удостоверява ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов.

Но каква е действителната стойност на продуктите, предлагани по морето и в планините, както и какви са лъжливите схеми на търговците ще научите на pochivka.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР