По време на 97-та церемония ADC Awards, на която се

...
По време на 97-та церемония ADC Awards, на която се
Коментари Харесай

Рекламен клип на iPhone 7 Plus получи престижната премия ADC Black Cube

По време на 97-та гала ADC Awards, на която се показват най-хубавите решения в региона на рекламата, Apple получи една от най-престижните награди.
Рекламният клип „Фризьори“, основан дружно с продуцентската компания Furlined, бе почетен с наградата ADC Black Cube .

Във „Фризьори“ Apple показва опциите на двойната камера на iPhone 7 Plus. В този модел за пръв път в смарт телефоните на корпорацията се появи портретен режим. Рекламният клип демонстрира дребен фризьорски салон, чиновниците на който снимат клиентите след подстригването и по този метод показват своята работа на другите. С всеки минал ден портретните фотоси на преобразилите се хора стават от ден на ден, а с това пораства и известността на салона.

Интересно е, че iPhone 7 Plus – героят на този видеоклип се появява в кадър единствено няколко пъти. Основното внимание е фокусирано върху фризьорския салон – върху фризьорите и техните щастливи клиенти.



Въпреки огромния брой забавни функционалности в iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, софтуерният колос още веднъж се концентрира върху портретния режим на камерата и портретното осветление.

Този резултат се реализира посредством софтуерна реплика на размиването на задния декор, прочут от скъпите DSLR фотоапарати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР