По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео

...
По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео
Коментари Харесай

Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово

По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще снима и покаже хубостта на Черно море, забелязана по един друг метод

Хотелиерката и фен бегач Силвия Кьосева ще разпространява родното Черноморие с пробег от най-северната до най-южната му точка за 6 дни. Инициативата е под мотото 1 SEA Едно море и има за цел да показа огромния капацитет на района като място за състезателен туризъм, написа Труд.

„ На компактна линия от 400 км са събрани отвесни скали, пясъчни плажове, красиви заливи, огромни курорти, дребни градчета с вековна история. В какъв брой други страни е допустимо човек да пробяга цялата приморска зона? Нека покажем нашето море обективно, а посланието към гостите ще пристигна по натурален път “, споделя Кьосева. 

По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще снима и покаже хубостта на Черно море, забелязана по един друг метод. Разстоянието сред най-северната географска точка край Дуранкулак и най-южната край Резово, е разграничено на 6 поредни стадия. От 11 до 16 май Кьосева ще  бяга по 65 км дневно. Инициативата към този момент е подкрепена от редица неправителствени организации, от локалните управляващи, от други хотелиери и фенове бегачи. На доброволни начала са проведени подкрепителни пунктове, като всеки може да се включи в самобитния маратон – бягайки, с колело, с лодка, сърф, кану каяк или различен способ на напредване.

„ Вярвам, че на финала с изключение на удовлетворението от изминатия път, ще бъда щастлива за това, че съм увлякла толкоз доста хора в концепцията и посланието на самодейността. Желанието им да се включат потвърждава, че в действителност е било време да тръгнем по този път и България с изключение на своя известен маршрут „ Ком – Емине “, да има и още един като „ Дуранкулак – Резово “, споделя Силвия Кьосева.

Тя е ученик на университета „ Бокони “ в Милано. След насъбран опит в реномирани интернационалните хотелски вериги се завръща в България и през днешния ден ръководи личен хотел на Слънчев бряг. Приключението й ще се предава в действително време във фейсбук страницата на самодейността 1 SEA.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР