По впечатляващ начин бе открита предизборната кампания на кандидата за

...
По впечатляващ начин бе открита предизборната кампания на кандидата за
Коментари Харесай

Д-р Костадин Коев, кандидат-кмет на Велинград от ГЕРБ: Влизаме в кампанията със самочувствието на хора, изпълнили поетите ангажименти

По впечатляващ метод бе открита предизборната акция на претендента за кмет на община Велинград от Политическа партия ГЕРБ доктор Костадин Коев. Пет православни и един мюсюлмански свещеници дадоха благословията си за здраве и благополучие и за положителното бъдеще на Велинград.



В приветствието си доктор Коев сподели: "Влизаме в акцията със самочувствието на хора, изпълнили поетите задължения. Няма от какво да се срамим. Направихме всичко, което е по силите ни за развиването на Велинград. Управлението ни е транспарантно и в интерес на хората. Който не има вяра на думите ми, може да види с очи и да пипне с ръка. Имаме още доста работа. Да довършим започнатото и да надграждаме. Благодаря на съветниците, които помагаха всичко това да се случи, ние сме един тим. Имаме нови съидейници, нова сила, нови цели и ще ги реализираме, тъй като имаме опита, положителните практики и още повече експертиза за взимане на потребни решения. Нужен ни е отличен резултат, с цел да можем да взимаме най-полезните решения за хората, без да вършим ненужни взаимни отстъпки, без да ставаме заложници на персонални или партийни ползи “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР