По внесен от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт, Софийски

...
По внесен от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт, Софийски
Коментари Харесай

49 г. общо затвор за брутален побой

По импортиран от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт, Софийски градски съд (СГС) постанови неоправдателна присъда по отношение на три лица, направили опит за ликвидиране по хулигански подбуди.

Джоно Младенов, Иво Тилков и Момчил Милчов. са предадени на съд, по тази причина че на 09 ноември 2013 година в София, на ъгъла на ул. „ Цар Самуил” и ул. „ Пиротска “, в съучастничество като причинители, по хулигански подбуди, са създали опит да убият Г.Д., като му нанесли голям брой удари с ръце и крайници в главата, като действието е останало незавършено заради независещи от причинителите аргументи – на потърпевшия била оказана навреме висококвалифицирана здравна помощ.

Във въпросната вечер към 19,30 часа тримата причинители нападнали без забележима причина непознатия за тях потърпевш в региона ул. „ Пиротска “ и му нанесли побой.

При опитите на инцидентни минувачи да оказват помощ на потърпевшия и да преустановят незаконните им дейности, тримата причинители насочили експанзията си към тях.

Пострадалият получил разстройство на здравето краткотрайно рисково за живота, изразяващо се в тежка черепно – мозъчна и лицево – челюстна контузия, травма на основен мозък и строшаване на челюстта.

След извършено правосъдно разследване, съдът призна тримата подсъдими за отговорни по повдигнатите им обвинявания и постанови Иво Т. да изтърпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 18 години, Джоно М – за период от 16 години, а Момчил М.- за период от 15 години.

Наказанията следва да бъдат изтърпяни при първичен „ непоколебим “ режим.

Съдът е почел и гражданския иск в размер на 200 000 лева

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР