По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден

...
По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден
Коментари Харесай

Рецидивист влиза в затвора за кражба на козметика


По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наказан на затвор мъж за кражба на козметика, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

На 22.12.2019 година от огромна аптека на бул. „ Христо Смирненски “ в гр. София, обвиненият С.Н. откраднал крем за околоочен силует на стойност 197,69 лева, дневен крем на стойност 181,15 лева и два премиум еликсира на стойност за брой от 159,11лв. или всичко на обща стойност 697.06 лева Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото С.Н. е осъждан повече от два пъти на „ отнемане от независимост “ дейно за идентични закононарушения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци, които сочат С.Н. като създател на действието.

Софийски областен съд призна обвинения за отговорен по повдигнатото му обвиняване и наложи на С.Н. наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР