По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наложено

...
По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наложено
Коментари Харесай

Присъда от две години лишаване от свобода получи рецидивист в София

По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наложено дейно наказване от две години „ отнемане от независимост “ по отношение на рецидивист за кражба, оповестяват от съда.

Подсъдимият Валентин Ш. е наказан за това, че на 31.12.2018 година в гр. София, на бул. „ Никола Мушанов “, от помещение /използвано като автосервиз/, посредством разваляне на бариера, крепко направена за отбрана на парцел /счупено стъкло на прозорец и изкъртена железна решетка на същия/, лишил непознати движими движимости на обща стойност 466,42 лв., от владението на С.Г., благосъстоятелност на същия, без негово единодушие, с желание незаконно да ги присвои, като посоченото по – горе действие е осъществено при изискванията на рисков рецидив.

Софиянец отмъкна кола с варненска регистрация, хванаха го край Шумен

Валентин Ш. е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение на отнемане от независимост не по – малко от една година и откакто е бил осъждан два или повече пъти на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от общ темперамент. Престъплението е квалифицирано по член 196, алинея 1, т. 2, вр. член 195, алинея 1, т. 3, вр. член 194, алинея 1, вр. член 29, алинея 1, б. „ А “ и б. „ Б “ от Наказателен кодекс. С присъда на Софийски областен съд от 26.05.2020г., подсъдимият Валентин Ш. е приет за отговорен по повдигнатото му обвиняване и му е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от две години, при първичен непоколебим режим.

Присъдата на Софийски областен съд може да бъде обжалвана пред Софийски градски съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР