По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура 36-годишен мъж

...
По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура 36-годишен мъж
Коментари Харесай

4 години затвор за мъж, ограбил възрастна жена в София

По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура 36-годишен мъж е наказан на затвор за обир над стара жена.

На 20.02.2022 година към 23,15 часа на спирката за градския превоз „ Централна жп гара " в гр. София, обвиненият М.П. лишил чанта, съдържаща портмоне със 130 лв. в него и персонални движимости от 63-годишна жена, като използвал мощ за това - издърпал дамската чанта от ръката на потърпевшата и избягал. Това оповестиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци, осъществени са експертизи и са събрани задоволително доказателства за виновността на М.П.

На 08.11.2023 година близо година и половина след осъществяването на закононарушението, състав на Софийски областен съд се е съгласил с желаното от наблюдаващия прокурор наказване, като е признал М.П. за отговорен по повдигнатото му обвиняване и му е наложил наказване от 4 години отнемане от независимост при първичен общ режим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР