По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът

...
По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът
Коментари Харесай

25 години „лишаване от свобода“ за Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета

По импортиран обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът дефинира наказване от 25 години „ отнемане от независимост “ по отношение на Теньо Е., обвиняем за убийството на своята другарка, като гибелта е породена с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод

По импортиран обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът наложи наказване от 25 години по отношение на Теньо Е. Той е обвиняем за това, че на 16.06.2018 година в гр.Айтос, обл.Бургас, в дом, находящ се на ул.„ Хаджи Димитър “, съзнателно умъртвил Ивета Т. с особена свирепост и по метод изключително непосилен за нея, посредством нанасяне на голям брой мощни удари с ръце (юмруци) и ритници в региона на главата, като й предизвикал черепно-мозъчна контузия, довела да тежък мозъчен оток с вклиняване на ниско ситуирани мозъчни структури в огромния тилен отвор, в резултат на което дамата е умряла (няколко часа по-късно в болницата), като действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив – закононарушение по чл.116, ал.1, т.6 и т.12, вр. чл.115, вр. чл.29, ал.1, б.„ а “ и б.„ б “ от Наказателен кодекс.
5
Наказанието, което е несъмнено по реда на съкратеното правосъдно произвеждане, би трябвало да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим в затвор.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
5
Майката на жертвата
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР