По-вкусно от домашната храна няма. Не всеки обаче има възможност

...
По-вкусно от домашната храна няма. Не всеки обаче има възможност
Коментари Харесай

Руската майонеза, която няма равна на себе си

По-вкусно от домашната храна няма. Не всеки обаче има опция и време да прекарва часове наред в кухнята, с цел да подготвя кулинарни шедьоври. Ако обичате нещата да се случват в границите на минути, не пропускайте да си приготвите тази лесна, вкусна и лека майонеза, която превъзхожда многократно купешката.
Руска майонеза, която е по-вкусна от всяка друга Продукти, които ще са ви нужни:
• пъдпъдъчи яйца - 3 бр.;

• сол – щипка;

• лимонов сок - 1 с.л.;

• олио - 300 мл.
Начин на подготвяне:
За да сте сигурни, че крайният резултат ще е в действителност добър, използвайте висока и тясна купа. Може даже да ползвате тази от пасатора. В нея майонезата се подготвя най-лесно. Сложете в купата яйцата, солта, олиото и лимоновия сок.
Никой не е подозирал, че в случай че смесим майонеза с брашно, ще се получи тъкмо тази вкусотия
Всяка една стопанка си пада по ексцентричните ястия. Колкото по-различно и нетрадиционно е блюдото, толкоз по-голям интерес предизвикв...
Прочети повече
Пасаторът се поставя на дъното и по-късно се включва на най-висока степен. Когато забележите, че цветът на соса стартира да се трансформира и дружно с това майонезата се сгъстява, започнете да изтегляте постепенно пасатора нагоре.

Когато достигнете до повърхността, започнете да движите пасатора нагоре и надолу, до момента в който не се получи мечтаната консистенция.

За предпочитане е да не консумирате соса незабавно, а да го оставите в ледник за няколко часа, с цел да стегне.

Може с него да гарнирате картофки, салати, хамбургери, сандвичи и всевъзможни други ястия. Тази рецепта е в действителност лесна за подготвяне, а крайният резултат е приказен!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР