По вина на професора Олег Соколов, убил и разчленил красивата

...
По вина на професора Олег Соколов, убил и разчленил красивата
Коментари Харесай

Историкът, разчленил младата си любовница, убил брутално и... ВИДЕО

По виновност на професора Олег Соколов, умъртвил и разчленил красивата аспирантка Анастасия Ещенко, през 1981 година е умрял човек. За това заяви архитектът Ирина Фьодорова.

По думите й, случаят е станал по време на фотосите на сериала „ Россия молодая”. „ Ролята” на Соколов била да изпревари транспортен съд. „ Той дотам безобразно управляваше съда, който му бяха поверили, че съумя да потопи най-хубавия транспортен съд на Балтика – хубав исторически съд.

Потопи съда, удави човек - най-хубавия, най-забележителния академик, който бе на борда на този транспортен съд и се оказа безпомощен”, споделя дамата, която е била очевидец на случая. Тя прибавя, че името на умрелия е Владимир Сорокин.

Ирина Федорова споделя още, че на плавателния съд е имало и няколко студенти, само че Соколов е „ скочил в лодката и е отплувал”.

След нещастието против историка и учител в университета в Санкт Петербург е заведено наказателно дело. Съдът го е признал за отговорен в причиняването на гибел на един човек. Тогава обаче татко му, който е бил еднообразен, е съумял да го избави. В резултат Соколов получил условна присъда.

„ Той е рецидивист, на съвестта му лежи втора гибел! Не е ясно дали не са повече”, заключи тя.

Междувременно в мрежата се появи видео от бала на последователите на Наполеон. Събитието се е провело в Германия през 2016 година На фрагментите се вижда професорът, който танцува и пие шампанско със своята „ Жозефина” Анастасия, която 3 години по-късно ще бъде убита и разчленена.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР