По-възрастните британци, които все още не са получили плащането си

...
По-възрастните британци, които все още не са получили плащането си
Коментари Харесай

DWP четириседмичен краен срок за заявяване на зимно плащане от £600 - вижте дали отговаряте на условията

По-възрастните британци, които към момента не са получили заплащането си за зимно гориво на стойност до £600, имат малко повече от четири седмици да подадат иск.

По-голямата част от хората, които дават отговор на изискванията за тази спомагателна поддръжка, би трябвало към този момент да са получили заплащането си. Повечето семейства са получили заплащането за зимно гориво автоматизирано в банковата си сметка през ноември или декември. Но има някои случаи, в които може да се наложи да кандидатствате за него - и крайният период за това е 31 март.

Плащането за гориво през зимата е на стойност до £300, според от вашите условия на живот и условия, само че всеки, който дава отговор на изискванията тази зима, също получава в допълнение заплащане от £300 за прехрана на пенсионер в допълнение към общоприетото Плащане на гориво през зимата.

Това значи, че някои семейства ще получат до £600. Миналата година са осъществени повече от 11,4 милиона заплащания, в това число 36 000 към експати, живеещи в чуж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР