По въпросите с АМ Хемус“ също скоро ще има отговори,

...
По въпросите с АМ Хемус“ също скоро ще има отговори,
Коментари Харесай

Демерджиев: До дни разкриват данните от разследвания за корупция на политици

По въпросите с Автомагистрала „ Хемус “ също скоро ще има отговори, сподели още той

Резултатите от няколко „ напреднали “ следствия за корупция, формирани срещи политици, ще бъдат оповестени „ доста скоро “ пред обществото. Това съобщи пред Българска национална телевизия служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който разясни, че измежду разследваните има водачи на партии, в това число такива, които са парламентарно показани, а нарушаванията са свързани с придвижването на финансови средства.

На въпрос по кое време ще бъдат оповестени резултатите, той бе безапелационен, че е прекомерно рано да се каже и че в случай че такива бъдат оповестени в този момент, могат да повлияят отрицателно на хода на следствията. Но бе безапелационен, че се работи интензивно и данните „ набъбват “.
Демерджиев засегна и Автомагистрала „ Хемус “. „ Приведени към отговорност са 9 лица, част от които са притежатели на съществени сдружения. Извършени са доста инспекции, назначени са още такива от сегашния шеф на Национална агенция за приходите и дейностите вървят с бързи темпове. Очаква се до края на месеца да приключат всички те и това да развърже ръцете на проверяващите и да се даде отговор на въпроса къде са отишли дадените предплатено пари.

По думите на  служебният министър на вътрешните работи не е належащо да си експерт, с цел да видиш защо качество на настилката на Автомагистрала " Тракия " става дума.

" Проверката на качеството демонстрира отклоняване на всеки един от пластовете на това, което е полагано на трасето на автомагистралата, където сме вземали проби. Това ще продължи и ще се вземат проби от други пътища ", сподели той.

В предаването " Неделя 150 " министър Демерджиев удостовери, че страницата на Държавна организация " Разузнаване " е била подложена на опит за , предава dnes.bg.

" Тази офанзива е сходна на по-рано подхванатите офанзиви с претоварване на поръчките за опит да се влезе в нея. Става дума за имиджови офанзиви, целящи да основат избрани настроения и избрани резултати в публичните настройки. На тази страница не се съдържа никаква сериозна информация и на нея няма никаква оперативна информация или персонални данни. Тази офанзива е удар във въздуха и хората, които я вършат, доста добре знаят това, само че задачата им е имиджова ", уточни министърът.

" Изпълнявам обещанията, които дадох при встъпването си в служба, а те бяха да бъда праволинеен към всевъзможни нарушавания или участия в незаконни схеми на чиновници от Министерство на вътрешните работи.... Министерство на вътрешните работи се усъвършенства, Министерство на вътрешните работи се чисти, стартира да извършва функционалностите си и стартира в доста по-голяма степан да оправдава упованията на обществото.... Министерство на вътрешните работи е институцията, която намира сама нарушителите в своите среди и намира моралните сили да ги показа и изобличи пред обществото ", съобщи още министър Демерджиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР