По утвърдена вече традиция в Девня бе почетен Международният ден

...
По утвърдена вече традиция в Девня бе почетен Международният ден
Коментари Харесай

Девня почете Международния ден на загиналите при трудови злополуки

По одобрена към този момент традиция в Девня бе почетен Международният ден на потърпевшите и починалите при трудови злополуки. Представители на общинската администрация отпред със заместник-кмета Донка Йорданова, ръководителят на локалния парламент Владимир Ненков, синдикални деятели на КНСБ, служащи и чиновници на девненските фабрики " Агрополихим “ и " Солвей соди “ се събраха пред паметната плоча на починалите при трудови злополуки, която се намира пред постройката на Община Девня.  

Кратко слово изнесе Красимир Кръстев – ръководител на Националната федерация на труда " Химия и промишленост “, който акцентира на отговорноста на всички служащи за безопасноста на труда и непрекъснатата грижа на всеки за себе си и за сътрудниците си, с цел да не носят на своите близки тъга, а единствено обич и благополучие.

Всички присъстващи отдадоха респект с едноминутно безмълвие и сервираха цветя с обещанието да не престават да поставят оптимални старания за запазване освен на личния си живот и здраве, само че и на техните сътрудници и другари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР