По улиците на Ню Йорк бяха разположени хладилни камиони в

...
По улиците на Ню Йорк бяха разположени хладилни камиони в
Коментари Харесай

По улиците на Ню Йорк разположиха мобилни морги

По улиците на Ню Йорк бяха ситуирани хладилни камиони в помощ на очакващите претоварване морги, оповестява New York Daily News. Те са непосредствено пред вратите на две градски лечебни заведения.
Предполага се, че в тях би трябвало да бъдат трансферирани тела на умряли от ковид при положение, че моргите в Ню Йорк не съумеят да се оправят с мащаба на пандемията. В естествени времена до 900 мъртви могат да бъдат поместени в градските морги, до момента в който хладилните камиони ще обезпечат към три и половина хиляди спомагателни места.
Въпреки обстоятелството, че сега забележителна част от моргите са празни, увеличението на броя на смъртните случаи от ковид принуждава локалните управляващи да се приготвят за най-лошия сюжет.
„ Ние сме в разгара на здравната рецесия, градът разгласи изключително състояние “, съобщи формалният представител на администрацията на града Аджа ВорсиДейвис. „ В рамките на това съобщение, институциите пуснаха в деяние проекти за деяние в изискванията на изключително състояние, с което да оказват помощ да сме подготвени за всякакво допустимо развиване “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР